Se Incarca...
SKU
2435640
Baygon spray impotriva gandacilor si furnicilor 400 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Baygon spray impotriva gandacilor si furnicilor 400 ml

Datorita formulei eficiente actioneaza rapid si asigura o protectie de lunga durata timp de pana la 4 saptamani, omorand gandacii. Este extrem de eficient impotriva gandacilor si furnicilor.
15,79Lei
39,48Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Agitati bine spray-ul inainte de fiecare utilizare. Tineti spray-ul in pozitie verticala. Directionati pulverizatorul catre suprafata dorita si apasati ferm pe buton. Aplicati direct pe insectele taratoare, acolo unde se ascund sau unde au fost vazute: in jurul dulapurilor si a cosurilor de gunoi, ferestre si tocuri de usi, crapaturi si fisuri. Aerisiti camerele 15 minute dupa pulverizare. Pericol: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. Foarte toxic pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se proteja de lumina solara Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete incinse, scantei , flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. Spalati-va pe maini bine dupa utilizare. Nu inspirati spray-ul. Evitati dispersarea in mediu. Expunerea repetata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Atentie. Utilizati conform instructiunilor. Nu pulverizati spre persoane sau animale. Depozitati departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. Indepartati sau acoperiti alimentele, ustensile pentru prepararea mancarii si tacamurile. Nu pulverizati pe aparatura electrica care nu a fost deconectata. Indepartati sau acoperiti acvariile si custile cu animale inainte de aplicare. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. Poate provoca o reactie alergica.
Cipermetrin cis/trans +/- 40/60 (RS)-, alpha-ciano-3-fenoxibenzil (1RS, 3RS, 1RS, 3SR) -3-(2,2-diclorovinil) 2,2-dimetilciclopropancarboxilat 0,10% (0,10g/100g), imiprotin 0,10% (0,10g/100g).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok