Se Incarca...
SKU
2607506
Becks Bere 0.75l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Becks Bere 0.75l

Becks este un adevarat Pilsner German, o bere autentica, moderna, urbana. Oamenii au apreciat intotdeauna gustul proaspat si racoritor, culoarea aurie si after-taste-ul amarui care ii ofera prestanta.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
7,25Lei
9,67Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Becks este fabricata conform legii germane a puritatii berii (Reinheitsgebot) care spune ca o bere germana trebuie sa contina doar 4 ingrediente: apa, malt, drojdie si hamei. De-a lungul timpului, Becks a schimbat culoarea sticlei sau eticheta, insa reteta a ramas mereu aceeasi. De aceea, astazi, Becks este berea germana numarul 1 in lume. Becks te indeamna sa traiesti asa cum simti.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, malt din orz, hamei
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal33 kcal
Grasimi, Lipide<0.2 g
Glucide, Carbohidrati2.6 g
Proteine0.5 g
Sare0 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare