Se Incarca...
SKU
1935175
Belin Ceai de musetel 80 plicuri este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Belin Ceai de musetel 80 plicuri

Produs natural, supliment alimentar.
9,29Lei
89,33Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Uz intern: Optimizeaza nutritia prin reglarea secretiilo sucurilor digestive si normalizarea functiilor tractului intestinal. Contribuie la intarirea sistemului imunitar prin stimularea capacitati de autoaparare a organismului. Asigura protectia celulelor si tesuturilor organismilui prin neutralizarea actiunii nocive a radicalilor liberi de oxigen. Diminueaza sau inhiba procesele alergice, restabilind functionarea sistemului imunitar. Inactiveaza toxinele bacteriiene si contribuie la eliminarea acestora. Uz extern: Reduce inflamatiile locale si stimuleaza procesele de regenerare tisulara prin aparitia tesuturilor de granulatie si epitelizare. Asigura protectie impotriva radiatiilor. Indispensabil in toate afectiunile care presupun existenta unui proces infectios prin actiunea sa complexa antibacteriana, antiseptica, antihistaminica si antiinflamatoare. Mode preparare pentru uz intern: infuzie: se toarna 200-250 ml apa clocotita peste 1 pliclet de cea si se lasa la infuzat 5-8 minute. Uz extern-solutie concentrata: se toarna o jumatate de litru de apa peste 2-4 pliculete de ceai, se lasa 15-20 minute, pentru spalaturi oculare se adauga inainte de folosire cca.4 g acid boric. Mod administrare: uz intern: 3-4 cani pe zi, caldut, preferabil pe stomacil gol, pentru un mai bun contact cu mucoasa gastrica. Uz extern: spalaturi locale si generale, comprese, cataplasme, gargarisme si spalaturi bucale, inhalatii. A nu se pastra la indemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei, nu la lumina directa a oarelui si nu la temperaturi mai mari de 25 de grade celsius. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFlori de musetel.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare