Se Incarca...
SKU
2616404
Bella dischete demachiante 140 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bella dischete demachiante 140 bucati

Dischete cosmetice rotunde din 100% BBC, margini inchise
10,46Lei 9,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dischete demachiante din bumbac moale si delicat, ideale pentru curatarea pielii si pentru ?ndepartarea machiajului. Sunt foarte absorbante, iar forma rotunda, cu doua fete, permite o curatare delicata si eficienta a pielii. Marginile inchise nu permit desprinderea fibrelor. in cazul dischetelor patrate, suprafata mai mare permite absorb?ie sporita ?i o cura?are mai buna. Gama Bella Cotton contine produse de ingrijire din bumbac, potrivite pentru ?ntreaga familie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok