Se Incarca...
SKU
2448799
Bertoni Baby care termometru baie forma peste este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bertoni Baby care termometru baie forma peste

Pluteste in apa. Nu are buton de oprire - intotdeauna afiseaza temperatura. Creaza o stare de liniste.
13,19Lei 7,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Inainte de folosire, agitati apa cu mana pentru a asigura o temperatura uniforma. Introduceti termometrul in apa pentru 30 de secunde. Apoi il scoateti din apa si verificati temperatura. Temperatura ideala a apei pentru un sugar ori copil la baie este intre 34-37°. Atentie! Intotdeauna verificati temperatura apei inainte de a pune bebelusul in apa. Verificati produsul inainte de fiecare utilizare, pentru semne de crapaturi sau scurgeri. Renuntati si inlocuiti produsul la primul semn de deteriorare sau slabiciune. Acest termometru nu este o jucarie! Niciodata nu lasati copilul nesupravegheat in baie! A nu se lasa la indemana copiilor! Nu se fierbe!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok