Se Incarca...
SKU
2448810
Bertoni biberon PP 2155 250ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bertoni biberon PP 2155 250ml

Biberonul face parte din procesul de hranire a bebelusului intre 0-12luni.
10,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Tetina din silicon este moale si confortabila pentru cura bebelusului. Tetina este anticurgere, este astfel fabricata incat sa permita reglarea debitului de lichid ce trece prin ea. In acest mod, tetina raspunde la forta cu care bebelusul suge din biberon, permitand un control mai bun debitului. Spalati si fierbeti tetine si sticla inainte de utilizare. Toate tetinele se depreciaza in timp. De aceea pentru a preveni sufocarea intamplatoare cu tetina testati-i elasticitatea tragand debulbul acesteia. Verificati daca devine lipicioasa, daca se largeste ori prezinta semne de folosinta excesiva. Instructiuni de curatare: Spalati inainte de intrebuintarea initiala. Pentru masinile de spalat vase se recomanda compartimentul superior. Se spala cu apa calduta si detergent neutru, folosindu-se pentru aceasta perii de curata biberoane si tetine, dupa care se clateste foarte bine cu apa. Poate fi sterilizat prin introducere in apa fiarta timp de 5 minute.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok