Se Incarca...
SKU
2541371
Beyonce Heat Kissed Apa de parfum 30ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Beyonce Heat Kissed Apa de parfum 30ml

Capteaza aceasta intensitate senzuala intr-o sticla. Pentru a crea acest parfum seducator, Beyonce a colaborat cu parfumierul Laurent Le Guernec de la IFF.
70,62Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

impreuna au conceput un amestec luxuriant si seducator in jurul Orhideei Blazing Red Fury, un hibrid intre doua specii de orhidee din padurile tropicale ale Americii de Sud. Aroma calda si sugestiva este accentuata de Iasomia Samac si Uleiul de Trandafir Marocan, binecunoscute pentru parfumul lor bogat si intens. Nota de mijloc a parfumului este invaluita de acorduri fructate – Fructul Dragonului din Sri Lanka, lychee, mango copt – conferind parfumului Beyonce Heat Kissed o energie pozitiva. Notele exotice si lemnoase de patchouli natural si santal African se intrepatrund cu o infuzie de vanilie, creand astfel o potiune de iubire incantatoare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare