Se Incarca...
SKU
2680899
Biberon cu manere 250 ml si tetina silicon 6+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Biberon cu manere 250 ml si tetina silicon 6+

Biberonul dispune de tetina rotunda de silicon anticolici cu debit mare,capac anticurgere,valva pe tetina regland debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului si manere pentru a ajuta copilul sa bea singur.
18,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul este fabricat din materiale non-toxice - fara Bisphenol - BPA Free - de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare. Instructiuni de utilizare: Inainte de sterilizare spalati biberonul, tetina si celelalte componente cu apa calda si detergent, apoi clatiti. Nu folositi produse abrazive in procesul de spalare. Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu microunde! Nu lasati la indemana copiilor. A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare