Se Incarca...
SKU
2694184
Bic Hybrid Flex 3 aparat de ras cu rezerve 4 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bic Hybrid Flex 3 aparat de ras cu rezerve 4 bucati

Aparatul de ras Bic Flex 3 Hybrid reprezinta cel mai simplu mod de a obtine o fata neteda. Caracteristici: barbierit 100% neted; barbierit neted, prin metoda traditionala; clatire si intretinere usoara.
26,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Pamatuful se inmoaie in apa fierbinte, se adauga, cu miscari circulare, sapunul de ras, se spumeaza si se aplica pe fata. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Grecia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok