Se Incarca...
SKU
2694179
Bic Hybrid Flex 5 rezerve aparat de ras 4 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bic Hybrid Flex 5 rezerve aparat de ras 4 bucati

Fiecare din cele 4 rezerve contine cinci lame nano-tech mobile care se adapteaza individual la fiecare contur pentru o experienta perfecta a barbierutului si o clatire rapida.
65,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lama de precizie incorporata in partea superioara a aparatului de ras este instrumentul ideal pentru abordarea zonelor greu accesibile, precum sub nas. Ideal pentru tundere si trimming, contureaza cu claritate marginile pentru a-ti atinge stilul preferat si pentru a mentine perciunile laterale. Capul pivotant mono-directional se inclina la un unghi de 40 grade, astfel incat sa raspunda miscarilor tale. Asteptati-va, de asemenea, la o alunecare ultra-neteda datorita benzii lubrifiate imbogatite cu Aloe Vera si Vitamina E. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Grecia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok