Se Incarca...
SKU
1753955
BIOCARPET sampon covoare 500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

BIOCARPET sampon covoare 500ml

Sampon pentru curatarea covoarelor si mochetelor. Curata complet si in profunzime toate tipurile de covoare, mochete (lana, bumbac, sintetice), stofe pentru mobila, huse auto. Improspateaza culorile si protejeaza tesaturile!
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
13,89Lei
27,78Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Dizolvati o parte Biocarpet in 3 1/2 parti apa calduta. Produce spuma abundenta agitand amestecul cu mana. Intindeti spuma cu ajutorul unui burete pe covor sau mocheta si frecati bine. Nu umeziti exagerati suprafata. Pentru obtinearea unui rezultat mai bun folositi aspiratorul inainte de curatare (pentru absorbirea prafului) precum si dupa uscare. Nu necesita clatire. Precautii: Provoaca leziuni oculare grave. A nu se lasa la indeman copiilor. Purtati echipament de protectie/echipament de protectie a fetei. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la Centru de Informare Toxologica/un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare. Poate provoca o reactie alergica. Atentie! Inainte de folosire verificati rezistenta culorilor, incercand produsul pe o suprafata mica, intr-un loc mai putin vizibil. Clatiti bine mainile cu apa curata dupa folosirea produsului. Conditii de depozitare: 6-30 grade C, loc uscat. Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.
5% - 15% surfactanti anionici: mai putin de 5% surfactanti neionici si amfoterici; methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok