Se Incarca...
SKU
2572239
Biopon ingrasamant flori gradina 1kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Biopon ingrasamant flori gradina 1kg

Ingrasamant pentru flori de gradina. Ingrasamant cu un continut ridicat de micro si macroelemente, ideal pentru toate plantele cu flori.
21,59Lei
21,59Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Continutul ridicat de potasiu imbunatateste starea generala a plantelor si rezistenta lor la inghet. Surplusul de magneziu garanteaza o culoare intensa a florilor si un verde viu al frunzelor. Masurati doza recomandata. Distribuiti egal ingrasamantul in jurul plantei. Amestecati ingrasamantul granulat in stratul superior de pamant. Udati planta pentru a activa imediat substantele din ingrasamant. Nu depasiti dozele recomandate, altfel exista posibilitatea sa raniti sau distrugeti plantele. Suficient pentru 25 m2 sau 30 plantare. Masuri de siguranta: Pastrati ambalajul inchis ermetic, intr-un loc racoros si uscat (ferit de umiditate). Pastrati produsul incuiat si nu-I lasati la indemana copiilor. In caz de inghitire, se va consulta imediat medicul si i se va arata ambalajul sau eticheta. In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu multa apa. In timpul manipularii folositi manusi de protectie. A se vedea data expirarii inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok