Se Incarca...
SKU
1764641
Bison adeziv epoxidic metal 24ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bison adeziv epoxidic metal 24ml

Adeziv bicomponent (rasina epoxidica) pentru umplerea golurilor, foarte rezistent, pentru uz interior si exterior. Foarte indicat pentru reparatii de foarte mare rezistenta la obiectele din metal supuse conditiilor grele de lucru.
46,69Lei
1.945,42Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ideal pentru reparatii foarte rezistente la obiectele din metal supuse conditiilor grele de lucru (forte, vibratii), precum unelte, componente de masini, motociclete, motorete, biciclete, garduri (de gradina) sau tacamuri. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate provoca reactie alergica.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok