Se Incarca...
SKU
1941797
Bison silicon transparent pentru sticla 280 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bison silicon transparent pentru sticla 280 ml

Este un etanseizant permanent-flexibil bazat pe cauciuc siliconic. Special pentru lipirea si asamblarea sticlei, plexiglasului, materialelor emailate, plasticului, metalelor, terariilor, bazinelor de apa, vitrinelor, fatadelor de sticla.
38,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: Taiati varful de plastic deasupra filetului atasati aplicatorul din plastic si decupati oblic la dimensiunea dorita. Aplicati masticul in maxim 10 minute cu ajutorul unui cutit sau cu Bison Multi Tool si solutie de apa cu sapun. La suprafata se va forma o pelicula in aproximativ 15 minute. Acvariile etansate sau lipite trebuie lasate la aer curat intre 4 si 8 zile inainte de a pune plantele sau pestii. Apoi umpleti acvarile de 3 sau 4 ori cu apa proaspata la fiecare 24 de ore. Este usor de aplicat, are rezistenta la temperaturi cuprinse intre -50 pana la 150 grade Celsius, rezistenta la chimicale si nu se decoloreaza. Se aplica la temperaturi cuprinse intre 5 si 40 grade Celsius, pe suprafete curate, uscate, degresate si lipsite de praf, urme de vopsea sau rugina. Timpul de uscare este de aproximativ 15 minute si depinde de tipul suprafetei, cantitatea de produs utilizata, nivelul umiditatii si temperatura mediului ambient. Atentie: Siliconul se intareste sub influenta umiditatii din aer. Contactul cu umiditatea din aer este necesar in timpul uscarii. Pentru o aplicare curata, aplica benzi adezive pe marginea zonei de etansare si indeparteaza imediat dupa aplicarea siliconul. Se va depozita in spatii inchise, racoroase si ferite de inghet. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok