Se Incarca...
SKU
1941765
Bison Super Glue adeziv lichid instant 3 g x 12 blistere este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bison Super Glue adeziv lichid instant 3 g x 12 blistere

Adeziv instant, foart puternic, ce patrunde in cele mai mici colturi si imbinari. Lipeste multe materiale.
4,69Lei 3,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni: Suprafetele ce urmeaza a fi lipite trebuie sa se potriveasca perfect, sa fie uscate, fara urme de praf, grasime sau ulei. Se aplica in strat subtire pe una din parti si se unesc imediat cele doua suprafete. Dupa utilizare, stergeti varful aplicatorului cu o carpa uscata si puneti capacul. Pentru o durata de utilizare ridicata este indicat sa se pastreze la temperaturi scazute. Pentru desigilarea tubului, rotiti ferm capul aplicatorului in sensul acelor de ceasornic. Desurubati capacul pentru a descoperi aplicatorul. Atentie: Pericol. Se lipeste de piele si ochi in cateva secunde. A nu se lasa la indemana copiilor. Poate provoca iritarea cailor respiratorii. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Evitati sa inspirati vaporii. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok