Se Incarca...
SKU
2413506
Bob cu Bob Cabernet Sauvignon vin rosu sec ecologic 12.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bob cu Bob Cabernet Sauvignon vin rosu sec ecologic 12.5% alcool 0.75 l

Vin rosu sec cu 12.5% volum alcool, in intregime produs din struguri ecologici, cu denumire de origine controlota Adamclisi, Romania.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
20,75Lei
27,67Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In plantatie s-au folosit numai fertilizanti organici: gunoi de grajd si coardele tocate si incorporate in sol. Nu s-au folosit ingrasaminte chimice, ierbicide sau pesticide. Drojdiile si enzimele folosite la fermentatie provin numai din produse organice, nemodificate genetic. Invechit in butoi de stejar prajit.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteContinut de sulfiti mai mic decat limita maxim admisa-100mg/L.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare