Se Incarca...
SKU
2429764
Bob cu Bob Pinot Noir vin rose sec ecologic 13% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bob cu Bob Pinot Noir vin rose sec ecologic 13% alcool 0.75 l

Vin rose sec cu 13% volum alcool, produs la Cramele Francu, Adamclisi-Constanta.
24,89Lei
33,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vin cu denumire de origine controlata - cules la maturitate deplina Adamclisi Constanta. Acest vin este in intregime produs din struguri ecologici. In plantatie s-au folosit numai fertilizanti organici: gunoi de grajd si coardele tocate si incorporate in sol. Nu s-au folosit ingrasaminte chimice, ierbicide sau pesticide. Strugurii au fost recoltati si sortati manual. Drojdiile si enzimele folosite la fermentatie provin numai din produse organice, nemodificate genetic.
Specificatie
IngredienteContinut de sulfiti mai mic decat limita maxima admisa cf. Reg. CE nr. 203/2012- 150mg/l.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok