Se Incarca...
SKU
2468769
Bottari solutie curatat motorul auto 580 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bottari solutie curatat motorul auto 580 ml

Solutia de curatare a motorului indeparteaza eficient petele de ulei, unsoare si altele de pe motor.
16,39Lei
28,26Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: A se agita puternic inainte de utilizare. Asigurati-va ca motorul este rece. Pulverizati uniform suprafata de curatat de la 20 cm. Asteptati 2-3 minute. Stropiti cu un jet puternic de apa. Lasati sa se usuce complet timp de 30-40 minute. Avertisment: Nu utilizati pe motorul cald/fierbinte, fire electrice, elemente din plastic si cauciuc. Provoaca leziuni grave ale ochilor. Precautii de securitate: Nu lasati la indemana copiilor. A se purta echipament de protectie corespunzator, A se purta manusi de protectie corespunzatoare. A se proteja corespunzator ochii/fata cu ehipament de protectie a ochilor/fetei. Iritant pentru ochi si caile respiratorii. Daca va intra in ochi, clatiti cu grija, timp de cateva minute, cu apa. Scoateti lentilele de contact, daca exista si daca sunt osor de scos. Continuati sa clatiti. In caz de inghitire, apelati imediat un centru de tratare a intoxicatillor sau un doctor/medic. Daca apar iritatii pe piele, cereti sfatul medicului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Polonia.
surfactanti anionici <5%, surfactanti cationici <5%, EDTA si sarurile sale <5%, conservanti Meticloroizotiazolinona, Metilizotiazolinona 2-bromo-2-nitropropan01,3-diol. Contine hodrozid de potasiu, metasilicat de sodiu, edetat de tetrasodiu.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok