Se Incarca...
SKU
2574306
Bros capcana pentru gandaci este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bros capcana pentru gandaci

Capcana pentru insecte taratoare. Controleaza cu eficienta gandacii, gandacii de bucatarie si pestisorul argintiu. Nu contine insecticide chimice.
6,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Datorita formei capcanei, insectele capturate nu sunt vizibile. Odata deschisa capcana ramane eficienta pana la 3 luni. Instructiuni de utilizare: Indepartati hartia ce protejeaza lipiciul. Porniti capcana si asezati-o in locurile unde sunt cel mai des insectele, langa pereti. Pentru a creste efectul este recomandat sa utilizati mai multe capcane simultan. Daca nu sunt insecte in capcana timp de cateva zile, schimbati locatia. Indepartati folia adeziva dupa ce este acoperita cu insecte. A nu se lasa la indemana copiilor. Capcana uzata trebuie tratata ca deseu menajer.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare