Se Incarca...
SKU
2716846
BSP Guard acoperitoare faciale 50 bucati negre este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

BSP Guard acoperitoare faciale 50 bucati negre

Acoperitoare faciala de utilizat in colectivitate model negru.
22,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acoperitoarea faciala CWA 17553, neagra, este confectionata din polipropilena netesuta si este prevazuta cu 3 straturi, sistem de prindere cu elastic si tija nazala ajustabila. Termen de valabilitate 2 ani. Aceasta se utilizeaza in colectivitate si reduce riscul de a atinge fata sau gura cu mainile. Acoperitoarea nu poate fi curatata si reutilizata, nu contine fibre de sticla si nu este dispozitiv medical si nici echipament individual de protectie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok