Se Incarca...
SKU
2707085
BU Trendy DNS 75ml + Deo 150ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

BU Trendy DNS 75ml + Deo 150ml

Un parfum proaspat, feminin si delicat care iti ofera o stare de bine de fiecare data cand il folosesti. B.U Trendy este alegerea perfecta atunci cand ai nevoie de un boost de incredere, fiind accesoriul perfect al femeii mereu in tendinte.
24,09Lei
107,07Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Notele sale fresh de mar verde si mandarina sunt completate de accentele florale de liliac, trandafir si bujor, dar si de atingerea usoara ca o adiere a moscului si lemnului de santal, oferindu-ti o experienta olfactiva de neuitat. Noul ambalaj B.U are un design elegant si sofisticat, care se transforma intr-un gadget modern pe care il iei cu tine oriunde si care iti ofera doza de inspiratie de care ai nevoie. Parfumul pentru corp B.U. Trendy iti ofera un boost de incredere si te invaluie in note fresh floral-fructate, care se asorteaza cu orice stare de spirit si persista timp indelungat pe piele. Senzatia de prospetime floral-fructata pe care ti-o ofera deodorantul spray pentru corp B.U Trendy dureaza intreaga zi si tine mirosurile neplacute la distanta. Inflamabil. Protejati de orice sursa de caldura sau flacari. Doar pentru uz extern. Atentie. Pericol. Extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este expus la surse de caldura. A se feri de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti. Nu fumati in timpul folosirii. Nu pulverizati asupra unei surse de foc sau pe materiale incandescente. Nu perforati sau aruncati in foc ambalajul nici dupa golire. A se proteja de razele soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius/122 grade Fahrenheit. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu aplicati pe pielea iritata sau crapata. A se evita contactul cu ochii. Doar pentru uz extern. Produs in U.E. Lot si data fabricatiei: vezi ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare