Se Incarca...
SKU
2638116
Capricii si Delicii ciorba de perisoare 800 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Capricii si Delicii ciorba de perisoare 800 g

Ciorba de perisoare.
24,81Lei 14,00Lei
17,50Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Recomandam a se consuma calda. Pentru incalzire la cuptorul cu microunde, utilizati o farfurie si reglati cuptorul la 3 minute si 700 W. A nu se pune direct cutia in cuptorul cu microunde. A se pastra in loc uscat si racoros, la temperaturi cuprinse intre 4 si 25 grade Celsius. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 48 de ore. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Romania.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, perisoare din carne de porc 18% (carne deporc 68%, pesmet, orez, ou integral, ceapa, ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, sare, piper), legume in proportii variabile (morcovi, ceapa, patrunjel, telina), ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, sare iodata, pasta de tomate, boia, suc de lamaie, leustean.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ303 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal72 kcal
Grasimi, Lipide5.8 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati1.2 g
Glucide, Carbohidrati2.7 g
Glucide, din care zaharuri0.7 g
Proteine2.2 g
Sare1.4 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare