vegetables

Cardul de Fidelitate cora

Profita de reduceri si oferte cu propriul tau card de fidelitate

La cora gasesti intotdeauna oferte avantajoase si preturi accesibile. Insa cu HiperCardul de Fidelitate cora, ai si mai multe HiperAvantaje! Primesti Tichete cora care iti aduc economii iar HiperPunctele acumulate pe card pot fi transformate in bon de cumparaturi sau in cadouri atractive!

 

 

 

           

 

 

 

 

Tichetul cora

Foloseste HiperCardul de Fidelitate cora de fiecare data cand faci cumparaturi. Primesti Tichetul cora pentru produsele semnalizate in catalog, la raft sau pe site. Folosesti Tichetele cora acumulate la urmatoarele cumparaturi in magazin sau pe site.

 

Iata care sunt modalitatile de a colecta cat mai multe reduceri cu Tichetul cora:

- cauta in catalog si la raft produsele semnalizate cu tichet

- alege cat mai multe produse cu Tichet cora pentru a face economii

- pastreaza Tichetul cora primit la casa si foloseste-l chiar a doua zi in hipermarketul emitent, conform perioadei de valabilitate inscrise pe acesta

- daca ai facut cumparaturi online pe site, Tichetele cora se salveaza automat in contul tau si poti sa le folosesti cum vrei tu la urmatoarele cumparaturi

 

Tichetul cora inseamna economii! Tichetul cora inseamna bani!

 Aplica pentru Cardul de Fidelitate cora


HiperPunctele cora

HiperPunctele tale ne transforma intr-un magazin de cadouri! Primeste HiperPuncte la cumparaturile tale, care iti aduc daruri! Cumperi mai mult, primesti mai multe HiperPuncte, asadar mai multe cadouri!

 

La casa, HiperPunctele se inregistreaza automat pe HiperCardul de Fidelitate (cu conditia prezentarii acestuia) si devin utilizabile din aceeasi zi. De asemenea, HiperPunctele acumulate se inregistreaza si pe bonul de casa. In functie de HiperPunctele acumulate, poti alege un cadou din Vitrina Cadourilor de Fidelitate sau din hipermarketul cora, prin transformarea HiperPunctelor intr-un bon de cumparaturi.

 

Intreaga familie acumuleaza HiperPuncte! Odata cu HiperCardul de Fidelitate cora, primesti inca 3 carduri-breloc. Prin prezentarea acestora la casa de marcat, HiperPunctele acumulate trec automat in contul titularului HiperCardului de Fidelitate cora corespunzator celor 3 carduri-breloc.

 

 Aplica pentru Cardul de Fidelitate cora


HiperPunctele cora = bani

Acum ai posibilitatea sa platesti cumparaturile online prin intermediul HiperPunctelor acumulate in contul Cardului de Fidelitate cora.


Iti multumim si te rasplatim

Noi sarbatorim 10 ani de avantaje, tu iti alegi cadouri de fidelitate! Rasfoieste Catalogul Cadourilor de Fidelitate pentru a descoperi selectia de cadouri pe care ti-am pregatit-o. Verifica numarul de HiperPuncte de Fidelitate din contul tau si alege produsele preferate.

  


Regulamentul de participare la Programul de Fidelitate cora