Se Incarca...
SKU
2322527
Caroli Carnati de bere 400 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Caroli Carnati de bere 400 g

Produs fiert si afumat.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
21,80Lei
54,50Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi intre 2-8 grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de 75-80%. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCarne de porc, apa, proteina vegetala din soia, amidon din cartofi, sare, condimente, stabilizatori (polifosfati de sodiu), potentiator de aroma (glutamat monosodic), antioxidanti (izoascorbat de sodiu, acid ascorbic), zaharuri (glucoza, zaharoza, dextroza), corector de aciditate (acid citric), conservant (nitrit de sodiu), colorant (carmin). Produs fiert si afumat. Contine: soia, mustar, telina. Membrana artificiala comestibila.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal245Kcal
Grasimi, Lipide19g
Glucide, Carbohidrati2.5g
Proteine16g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare