Se Incarca...
SKU
2274040
Caroli Salam cu sunca 650g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Caroli Salam cu sunca 650g

Salam taranesc cu sunca
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
21,29Lei
32,75Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
IngredienteCarne de porc,apa,sorici,proteina vegetala din soia,amidon din cartofi,agent de intarire (lactat de sodiu),sare,agent de ingrosare (caragenan),stabilizatori (polifosfati de sodiu,citrat de sodiu),zaharuri (lactoza,zahar,dextroza),fibre vegetale,antioxidant (izoascorbat de sodiu),arome,condimente, potentiator de aroma (glutamat monosodic),acidifiant (glucono-delta-lactona),colorant (carmin),conservant (nitrit de sodiu).
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok