Se Incarca...
SKU
2712279
Cartea care nu voia sa fie citita-David Sundin este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea care nu voia sa fie citita-David Sundin

O carte ilustrata neobisnuit de vie, rebela, magica, scrisa de un domn mic si amuzant pe nume David Sundin.
29,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Avertisment: Nu deschide aceasta carte! Pst. Sa citesti o poveste despre o carte care nu vrea sa ?e citita poate ? un lucru extrem de di?cil. Aproape imposibil. Oare n - ar ? mai bine sa iei alta carte? O carte care face tot ce-i sta in putinta sa fie lasata in pace. Cuvintele se schimba, cartea se inchide si brusc apare un crocodil! An aparitie: 2021. Editura: Pandora M. Numar pagini: 40. Dimensiuni: 240 x 270. ISBN: 9786069784280.
Specificatie
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok