Se Incarca...
SKU
2385817
Casa Panciu Feteasca Regala si Muscat Ottonel vin spumant alb demisec 11.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Casa Panciu Feteasca Regala si Muscat Ottonel vin spumant alb demisec 11.5% alcool 0.75 l

Vinul spumant demisec ce are la baza Feteasca Regala si Muscat Ottonel este obtinut prin fermentarea in rezervoare de presiune si face parte dintr-o editie rara (22000 sticle produse). Continut de alcool: 11.5%.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
28,29Lei 25,09Lei
33,45Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Temperatura de servire 5-6 grade Celsius.
Specificatie
IngredienteContine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok