Se Incarca...
SKU
2575357
Casa Taraneasca broccoli buchete 400 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Casa Taraneasca broccoli buchete 400 g

Broccoli buchete, produs congelat rapid.
11,49Lei 10,69Lei
26,72Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul nu se decongeleaza inainte de preparare. Instructiuni de preparare: puneti produsul in oala cu apa ajunsa la fierbere, acoperiti si fierbeti, dupa preferinta, amestecand din cand in cand; condimentati dupa gust. A nu se recongela dupa decongelare. Depozitare: ( - 18 grade C ) - vezi data limita a valabilitatii; ( - 12 grade C ) - 2 saptamani; ( - 6 grade C ) - 1 zi. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok