Se Incarca...
SKU
2676420
Celebrations selectie de ciocolata cu lapte 215 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Celebrations selectie de ciocolata cu lapte 215 g

O selectie de ciocolata cu lapte, biscuiti inveliti in ciocolata cu lapte si rulouri de napolitana invelite in ciocolata cu lapte.
28,28Lei
131,53Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra in loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteZahar, sirop de glucoza, unt de cacao, lapte praf degresat, masa de cacao, grasimi din lapte, lactoza, faina de grau, grasime de palmier, arahide, nuca de cocos deshidratata, pudra de zer (din lapte), ulei de samburi de palmier, lapte praf integral, ulei de floarea soarelui, emulsifianti (lecitina din soia, E471), extract de malt din orz, cacao cu continut redus de grasime, sare, agent de umezire (glicerol), praf de albus de ou, extract natural de vanilie, agenti de afanare (E341, E500, E501), proteine din lapte, gluten de grau. Poate contine: aluna de padure, migdala, ovaz. Minim 25% cacao deshidratata. Contine: arahide, lapte, lactoza, grau, soia, orz, soia, praf de albus de ou, aluna de padure, migdala, ovaz.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare