Se Incarca...
SKU
2480795
Ceresit absorbant umiditate Aero White 360 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ceresit absorbant umiditate Aero White 360

Ceresit Aero 360 este unicul sistem de absorbtie a umiditatii care ofera o circulatie a aerului de 360 de grade. Asigura o absorbtie ridicata a umiditatii din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute, stabilind noi standarde.
Perioada de garantie
24 luni
60,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ceresit Aero 360 este ideal pentru camere de pana la 50m3. Efectele utilizarii sunt optime in camere precum bucataria, camera de zi, dormitoare si camere unde circulatia aerului este foarte slaba (pivnita, garaj, pod, caravane).
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok