Se Incarca...
SKU
2431766
Ceresit rezerva absorbant aero Levantica este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ceresit rezerva absorbant aero Levantica

Tableta rezerva Aero 360 Levantica absorabe umiditate, inlatura mirosurile neplacute si ofera un parfum de levantica.
52,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ambalajul contine 2 tablete Aero 360, ce elimina mucegaiul, murdaria si bacteriile de pe suprafete interioare si exterioare. Greutate: 2 × 450g. Unica tableta cu doua functii concomitente ale cristalelor active si ajuta la crearea unei atmosfere placute in locuinta dumneavostra. Pastilele Powe tab 2 in 1 contine cristale active ultra absorbante, tehnologie patentata anti-miros: inlatura mirosurile neplacute fara a le masca, asigurand o reducere a acestora mai mare de 70%, tabletele sunt disponibile in varianta cu parfum de lavanda, eficienta ridicata - primele picaturi se formeaza dupa numai 12 ore. Domenii de utilizare: incaperii mai mici de 50 metri cubii( cca 20 metri patrati), baie, bucatarie, dormitor, living.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok