Se Incarca...
SKU
2537628
Ceresit Silicon sanitar alb Re-New 100ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ceresit Silicon sanitar alb Re-New 100ml

Formula pe baza de apa. Rezistenta pe termen lung la mucegai. Aderenta excelenta pe materiale de etansare din silicon existente.
45,09Lei
450,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Potrivit pentru a acoperi siliconul colorat (grosimea de acoperire ?1 mm). Potrivit pentru rosturile triunghiulare orizontale. Nu este necesara indepartarea materialului de etansare existent inainte de utilizare. Corectare usoara: produsul proaspat poate fi eliminat cu apa. Usor de utilizat. Inodor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok