Se Incarca...
SKU
2613280
Cif Pulverizator curatat geamuri 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cif Pulverizator curatat geamuri 500 ml

Suprafetele lavabile sunt spatii foarte solicitate, pe care pot ramane zilnic pete de grasime, urme de apa sau amprente digitale.
11,49Lei
22,98Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cif Spray pentru ferestre si suprafete lucioase poate fi folosit frecvent pentru curatarea faiantei din baie si bucatarie, oglinzilor si suprafetelor din sticla. Spray-ul indeparteaza rapid amprentele, urmele de apa si murdaria de pe geamuri si orice suprafata din sticla. in plus, previne aparitia murdariei prin intermediul peliculei protectoare care permite alunecarea apei. Casa frumoasa acum cu Cif Spray pentru ferestre si suprafete lucioase. Precautii: Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta. Evitati inhalarea produsului pulverizat. Clatiti si uscati m?inile dupa utilizare. Nu utilizati pe covoare si tapet. Nu utilizati pe ecranul din plasma sau LCD.
<5% surfactanti anionici, parfum, Benzoisothiazolinone.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok