Se Incarca...
SKU
2582497
Ciuma stacojie - Jack London este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ciuma stacojie - Jack London

Jack London (1876-1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritul de revolta si aventura.
11,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentru supravietuire. Ciuma stacojie este o nuvela in care Jack London impleteste perfect fictiunea cu realitatea. Actiunea se petrece in indepartatul an 2073 cand, intr-un trib de salbatici, un batran le povesteste nepotilor sai despre ciuma din 2013, o boala mortala si deosebit de molipsitoare care a distrus o intreaga civilizatie. in numai cateva zeci de ani de la acel eveniment, toate vietuitoarele se salbaticisera atat de mult incat nimic nu mai amintea de vremurile civilizate. Batranul, fost profesor de literatura engleza la Universitatea din California, ramasese acum singurul supravietuitor al acelor timpuri, iar povestirile lui erau de neimaginat pentru micii salbatici. Editura: Corint.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare