Se Incarca...
SKU
2700663
Clean at Home 3 in 1 Active WC Gel Ocean dezinfectant pentru vasul de toaleta 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Clean at Home 3 in 1 Active WC Gel Ocean dezinfectant pentru vasul de toaleta 750 ml

Gelul de curatare a vasului de toaleta, cu parfum de lamaie, elimina urmele de calcare si petele.
4,29Lei
5,72Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Desurubati capacul si turnati gelul uniform sub marginea vasului de toaleta, lasati sa actioneze 10 minute (toata noaptea impotriva murdariei dificile), apoi clatiti si eventual periati. Dupa utilizare, inchideti sticla de siguranta cu un click sonor. Nu folositi pe marmura sau pe alte materiale sensibile la acid. Atentie: Provoaca leziuni oculare grave. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Sodium benzoate, octanal, 2-(phenylmethylene), parfum, hexyl cinnamal, < 5 % aurfactanti amfoterici.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok