Se Incarca...
SKU
2700665
Clean at Home Ultra detergent de vase cu aroma de lamaie 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Clean at Home Ultra detergent de vase cu aroma de lamaie 500 ml

Acest detergent de vase indeparteaza eficient grasimea. Este uimitor de puternic impotriva grasimii si formeaza o spuma ce dureaza mult timp.
2,99Lei
5,98Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Poate provoca o reactie alergica a pielii. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Pastrati in incaperi uscate. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, <5 % tensioactivi anionici, <5 % tensioactivi nonionici, parfum: limonene.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok