Se Incarca...
SKU
2335759
Cleanic Pure Effect Soft and Delicate dischete demachiante 120 + 50 bucati gratis este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cleanic Pure Effect Soft and Delicate dischete demachiante 120 + 50 bucati gratis

Impregnate cu substanta emolienta Soft Touch, dischetele asigura un confort sporit al curatarii pielii fetei si gatului. Discheta lasa pielea frumoasa si radioasa in mod natural.
12,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Suprafata de curatare a dischetei este cu 15% mai mare decat cea a unei dischete normale, datorita structurii firelor de la suprafata dischetei. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok