Se Incarca...
SKU
2434237
Color me 68545 Canvas Van Gogh este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Color me 68545 Canvas Van Gogh

Set de pictura Van Gogh vaza cu 12 flori, ce include 1 panza pretiparita intinsa pe sasiu din lemn, pene din lemn pentru intinderea panzei, 1 pensula, 1 paleta, set vopsele (6 culori).
46,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Pericol de sufocare datorita componentelor mici. Se recomanda utilizarea produsului de catre copii mai marl de 8 ani si adulti. Feriti produsul de razele directe ale soarelui si de temperaturi extreme. Atentie! A se utiliza numai conform scopului pentru care a fost destinat. Orice alta utilizare a produsului poate fi periculoasa. Varsta recomandata +8 ani.Cod produs producator:68545.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok