Se Incarca...
SKU
2700057
Comfy asternut igienic pentru animale peleta universala 7 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Comfy asternut igienic pentru animale peleta universala 7 l

Asternut universal pentru litiere de pisica si custi pentru iepuri, rozatoare, dihori, pasari si alte animale domestice.
34,69Lei 15,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este produs in intregime din lemn de pin si molid. Nu contine aditivi artificiali. Produsul se caracterizeaza prin proprietati excelente de absorbtie, solidifica instantaneu umezeala, are un parfum placut, rasinos. Este complet biodegradabil, este ideal pentru compost in gradina. O cantitate mica de asternut utilizat poate fi usor indepartata in toaleta.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok