Se Incarca...
SKU
2338343
Comoara Pivnitei Crama Domnitei Burgund vin rosu demidulce 12% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Comoara Pivnitei Crama Domnitei Burgund vin rosu demidulce 12% alcool 0.75 l

Acest vin exprima potentialul de soi printr-o aroma delicata, aristocratica, o excelenta intensitate de culoare si o blandete gustativa. Vin rosu demidulce, cu indicatie geografica Dealurile Munteniei, 12% alcool.
9,89Lei
13,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Consumati responsabil.
Specificatie
IngredienteProdus din struguri culesi la maturitate deplina. Contine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok