Se Incarca...
SKU
2691255
cora 10 painici cu lapte 350 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora 10 painici cu lapte 350 g

Painici cu lapte, cu oua proaspete, moi.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
7,99Lei 5,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: Pentru a pastra calitatea si textura moale ale painicilor cu lapte va recomandam sa le pastrati intr-un loc ferit de caldura si umiditate si sa reinchideti punga cu ajutorul clipsului dupa deschidere. A se consuma ideal in 5 zile dupa deschidere. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFaina de grau 53,4%, zahar, oua proaspete pasteurizate 12,1%, lapte degresat reconstituit din lapte praf 9,3%, ulei de rapita, ulei de unt, emulsifianti: mono- si digliceride ale acizilor grasi, stearoil-2-lactilat de sodiu; sare, drojdie, arome naturale (contine alcool), gluten din grau, agent de ingrosare: guma Tara, antioxidant: acid ascorbic, colorant: caroteni. Poate contine urme de soia.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1475 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal351 kcal
Grasimi, Lipide11.6 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati3.8 g
Glucide, Carbohidrati52.9 g
Glucide, din care zaharuri12.1 g
Proteine7.6 g
Sare1.25 g
Fibre2.2 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare