Se Incarca...
SKU
2435953
cora burete vegetal super absorbant 2 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora burete vegetal super absorbant 2 bucati

Bureti vegetali cu putere mare de absorbtie. Pot fi spalati in masina de spalat rufe. Bureti 100% fibre vegetale. Rezistenti la apa de Javel diluata. Pachetul contine 2 bucati.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
11,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acesti bureti din 100% fibre vegetale au o putere mare de absorbtie si sunt foarte rezistenti. Datorita fibrelor naturale din care sunt formati, ei asigura o curatenie impecabila. Instructiuni de utilizare: A se clati cu apa curata inainte de prima utilizare si dupa fiecare utilizare. A nu se utiliza cu apa de Javel concentrata. Pot fi spalati in masina de spalat rufe, la o temperatura maxima de 60 grade Celsius.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok