Se Incarca...

Serviciul cora Express este disponibil in toate hipermarketurile cora si magazinele cora Urban

Peste 15.000 de produse cora disponibile pe FAN Delivery, Bringo, Glovo si tazz by eMAG.

cora investeste continuu in dezvoltarea si optimizarea e-commerce, segment care are un potential mare de crestere. Aceste parteneriate se inscriu in strategia noastra de dezvoltare a online-ului si sunt in acelasi timp un instrument de consolidare a relatiei cu clientii. Facem inca un pas spre acestia, ne dorim sa fim mai aproape de ei, sa le întelegem mai bine dorintele si sa livram ca atare.

Tazz ofera acces rapid la noi experiente culinare si nu numai. De la food ordering la orice produse necesare pentru casa, cu livrare rapida, Tazz este rezultatul parteneriatului incheiat in toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat in actionariatul companiei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului. In acest moment, Tazz este cea mai descarcata aplicatie de catre romani din categoria „Food & Drink”. Serviciile oferite de Tazz sunt disponibile atat prin aplicatiile Android si iOS, cat si online pe www.tazz.ro.   

Glovo livreaza din mai multe categorii (Restaurant, Supermarket, Retail) si este una dintre cele mai importante platforme de livrare din lume. Fondata in Barcelona, in 2015, compania opereaza in Europa de Sud-Vest, Europa de Est si Africa Subsahariana. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot cumpara, colecta si trimite orice produs în orasul lor. 

Bringo este o aplicatie de cumparaturi online care ofera solutii rapide printr-un model unic in Romania, cu ajutorul shopper-ului personal: cumparaturi cum le-ai face tu, dar alese si livrate cu grija. Cu peste 3,000 de magazine, de la supermarket, pana la farmacie, bacanie si restaurante, iti da posibilitatea de a modifica lista de cumparaturi in timp real, primind chiar si alternative pentru produsele indisponibile. Bringo este disponibila in 37 de orase din Romania si in alte 4 tari.

 

FAN Delivery iti livreaza rapid si ieftin orice lucru de care ai nevoie de la magazinele prezente in aplicatie. Gama variata de produse, respectiv peste 35.000 in categoria Supermarket, dar si din categoriile Local & Sanatos, Florarie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts si Electronice ofera clientilor posibilitatea de a alege orice au nevoie, cu livrare in maxim 90 de minute. Serviciul de livrare a produselor Cora prin FAN Delivery este disponibil, deocamdata, doar in Bucuresti si Cluj- Napoca.