Se Incarca...
SKU
2430841
cora furaj complet caini 600 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora furaj complet caini 600 g

Furaj complet pentru caini - 4 feluri de paste - bogat In pasare, bogat In curcan, bogat In rata, bogat In vita.
9,79Lei 7,99Lei
13,32Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Sfaturi de utilizare: Ratia zilnica recomandata: Pentru un caine adult, cu activitate normala, se recomanda la 1-2 mese pe zi, urmatoarele cantitati: Greutate caine/cantitate casoleta: <3 kg/de la 1 la 2; Intre 3 si 7 kg/de la 2 la 4; Intre 7 si 12 kg/de la 4 la 6. Conditii de pastrare: A se servi la temperatura ambianta. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma In maximum 48 ore. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Terina bogata in vita: carne si subproduse de origine animala (vita 14%), substante minerale. Terina bogata in pui: carne si subproduse de origine animala (pui 14%), substante minerale. Terina bogata in curcan: carne si subproduse de origine animala (curcan 14%), substante minerale. Terina bogata in rata: carne si subproduse de origine animala (rata 14%), substante minerale; aditivi: coloranti, emulsifianti: guma de Cassia 2580mg/kg, vitamine (D3 - 195UI/kg, E - 112mg/kg).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok