Se Incarca...
SKU
2498902
cora odorizant pentru toaleta levantica 3 x 38 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora odorizant pentru toaleta levantica 3 x 38 g

Odorizant pentru WC cu parfum de levantica, ce curata, parfumeaza si are efect anti-calcar.
7,99Lei
70,09Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Acest odorizant pentru toalete se adapteaza la orice forma a cuvei. Indreptati carligul si atarnati-l de marginea cuvei, in apropierea zonei unde vine apa. Fara pericol pentru fosele septice. Anticalcar: formula sa previne depunerea calcarului. Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati dispersarea in mediu. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa si sapun. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor. Poate provoca o reactie alergica. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok