Se Incarca...
SKU
1001102
cora otet de vin cu aroma de hasma 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora otet de vin cu aroma de hasma 750 ml

Otet de vin aromatizat cu aroma de hasma, cu 6% aciditate.
7,09Lei
9,45Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc ferit de caldura, lumina si umiditate. Inchideti bine recipientul dupa fiecare utilizare. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteOtet de vin alb si rosu 99.65% (contine conservant: metabisulfit de potasiu), aroma de hasma naturala cu alte arome naturale, conservant: metabisulfit de potasiu.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok