Se Incarca...

*oferta nu este valabila pentru achizitia de alcool, tutun, formule lapte pentru sugari

**cantitatea maxima a unei comenzi nu trebuie sa depaseasca 100 kg sau 36 de litri de lichide

Alege sa primesti cadoul de mai jos folosind codul AREON la comenzi mai mari de 150 lei! Adauga produsul in cosul tau!

Alege sa primesti cadoul de mai jos folosind codul CERESIT la comenzi mai mari de 300 lei! Adauga produsul in cosul tau!

Alege sa primesti cadoul de mai jos folosind codul VENTILATOR la comenzi mai mari de 600 de lei! Adauga produsul in cosul tau!

Alege sa primesti cadoul de mai jos folosind codul VILEDA la comenzi mai mari de 900 de lei! Adauga produsul in cosul tau!

Beneficiile expuse mai sus, atat pentru companii, cat si pentru angajatii acestora, sunt valabile numai in baza unui contract de parteneriat cu Romania Hypermarche (cora).

Serviciul cora PRO este disponibil in Bucuresti, Cluj, Constanta Ploiesti, Drobeta, Cluj si Bacau. Pentru mai multe oferte personalizate afacerii tale, ne poti contacta la urmatoarele adrese:

Tel: 0747 034 106
Tel: 0754 089 759

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok