Se Incarca...
SKU
2663790
Cora Prosop de hartie 3 straturi 2 role este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cora Prosop de hartie 3 straturi 2 role

Prosop din hartie pentru uz casnic.
14,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Caracteristici: 3 straturi, 60 foi/rola, dimensiune foaie: 21 x 22,7 cm. A se pastra in incaperi uscate, curate ferite de razele soarelui si de inghet. Atentie. Folia externa poate provoca sufocare, asadar pastrati produsul intr-un loc inaccesibil copiilor. Termen de valabilitate nelimitat. Produs in Romania.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente100% celuloza.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok