Se Incarca...
SKU
2548382
cora supa crema de legume verzi 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora supa crema de legume verzi 1 l

Supa crema de legume verzi.
6,59Lei 5,99Lei
5,99Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: A se agita bine inainte de utilizare. In oala: Turnati supa intr-o oala si incalziti timp de 5 minute la foc mic, fara a o aduce la punctul de fierbere, amestecand din cand in cand. In cuptorul cu microunde: Turnati supa intr-un recipient potrivit pentru cuptorul cu microunde si incalziti timp de 2-3 minute. Conditii de pastrare: Inainte de deschidere, a se pastra la temperatura ambianta. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in cel mai scurt timp posibil. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteLegume 47.8% din care 18.6% legume verzi (cartofi 12.6%, telina 7.9%, ceapa rehidratata, fasole verde 7.5%, brocoli 4.2%, praz 3.2%, spanac 2.8%, morcovi), lapte degresat reconstituit, asmatui 0.4%, amidon modificat din porumb, unt, sare, aroma (contine telina), extract de drojdie, aroma naturala de piper.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ139 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal33 kcal
Grasimi, Lipide0.7 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.5 g
Glucide, Carbohidrati5.3 g
Glucide, din care zaharuri<0.5 g
Proteine1 g
Sare0.8 g
Fibre0.8 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare