Se Incarca...
SKU
2380835
cora vata hidrofila 200 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

cora vata hidrofila 200 g

Vata hidrofila este un produs din bumbac fin, utilizat in scopuri medicale si cosmetice, destinat exclusiv uzului extern.
3,89Lei
19,45Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Avertizari: Produsul nu este steril. A se folosi exclusiv pentru uz extern. A nu se arunca in toaleta. A nu se lasa la indemana copiilor. Mod de depozitare: A se pastra in incaperi curate, uscate, ferite de razele soarelui si de inghet. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Bumbac
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok